Najnovšie recenzie zo sekcie Pláště na bicykel
Produkt neviem ohodnotiť, lebo som ho nedokázal natiahnuť na ráfik ani z kliešťami na montáž plášťov.
Výborné plášte.
Solídny plášť, mal som na prednom kolese. Plášte Tufo sú o kúsok širšie ako deklarovaných 2,25 skôr tak 2,3.
Plášť som kúpil znova po predchádzajúcej dobrej skúsenosti, určite sa vyrovná drahším konkurentom.
- Na asfalde tichý a dobre sa odvaľuje. Na poľnej ceste dobre drží v zákrute. Do kopca vďaka hmotnosti (900g) má dobrý moment zotrvačnosti takže pri frekvencii šliapania 2/sek. medzi šliapnutiami nepadajú otáčky. Jednu sadu takých plášťov som zjazdil a max. spokojnosť ...a za tú cenu. Zákruty na šutríkoch sú super.
- Overená kvalita
Tovar prišiel po týždni....
Kvalitný a spoľahlivý plášť od Ralson. Ľahký s hustotou vlákna 60TPI.Som spokojný.
daný výrobok splňa všetky vlastnosti a očákávania ktoré sme požadovali pre obutie e-biku , sú v poradí druhé objednané po cca 26mesiacoch , nízsky valivý odpor , dobré vlastnosti pri jazde ich predurčujú ako i rekreačnú tak na nedaleké dochádzanie do práce .
- Dobrá priľnavosť na ceste
Ere Research sa zatiaľ javí ako výborná značka. S plášťami som nadmieru spokojný, hlavne dezén a s tým spojené výborné odvaľovanie a istota v zákrutách.
- rýchly plášť dobré vlastnosti XC
menšia hĺbka dezénu
- Testujeme
mam pocit že v zákrutách na tvrdom povrchu lepšie držia
Kvalitný plášť od Chaoyang.
- Top
- Vyborne drzia tlak nahodene ako tubeless
- Dobra prilnavost aj na mokrom povrchu
- Jedine cena
- Za tú cenu skvelý plášť
- Pre rekreačného jazdca prvá voľba dlhá vydrží 8000 až 10000 km záleží na váhe a tipu jazdy
- Kvalita za dobrú cenu
- Ľahko sa nasadzuje
- Nízky valivý odpor na ceste
- V suchom teréne drží dobre (na mokrom som ešte neskúšal)
Kvalitný plášť, dobre drží aj na mokrom povrchu. Plášť má decentné logo na boku čo je fajn.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »